Полное описание
> Nondestructive evaluation of food quality : theory and practice / ed. S. N. Jha ; ed. S. N. Jha. - Berlin ; Heidelberg : Springer, 2010. - on-line. - URL: http://dx.doi.org/10.1007/978-3-642-15796-7. - ISBN 978-3-642-15796-7. - Текст : электронный.
Рубрики:
Chemistry
Analytical biochemistry
Food science
Surfaces (physics)
Chemistry
Chemistry/Food science, general
Analytical chemistry
Characterization and evaluation of materials
Food science
Доп. точки доступа:
Jha, S.N.\ed.\
SpringerLink (Online service)
http://dx.doi.org/10.1007/978-3-642-15796-7
Держатели документа:
Государственная публичная научно-техническая библиотека России : 123298, г. Москва, ул. 3-я Хорошевская, д. 17 (Шифр в БД-источнике (KATBW): -125107)>
Шифр в сводном ЭК: 66c873f679c1eb69f12bcdbc7f5e6e5e
Просмотр издания