Полное описание
> Sustainability in food and water : ann Asian perspective / ed. A. Sumi ; A. Sumi [et al.]. - Dordrecht : Springer Science+Business Media B.V., 2010. - on-line. - (Alliance for global sustainability bookseries, science and technology: tools for sustainable development ; 18). - URL: http://dx.doi.org/10.1007/978-90-481-9914-3. - ISBN 978-90-481-9914-3. - Текст : электронный.
Рубрики:
Environmental sciences
Food science
Agriculture
Climatic changes
Environmental toxicology
Environmental pollution
Environment
Climate change
Food science
Waste water technology / water pollution control / water management / aquatic pollution
Ecotoxicology
Agriculture
Доп. точки доступа:
Sumi, A.\ed.\
SpringerLink (Online service)
http://dx.doi.org/10.1007/978-90-481-9914-3
Держатели документа:
Государственная публичная научно-техническая библиотека России : 123298, г. Москва, ул. 3-я Хорошевская, д. 17 (Шифр в БД-источнике (KATBW): -415597)>
Шифр в сводном ЭК: 56a6fa711bb82612c488fc6008e24e50
Просмотр издания