• ВХОД
  •  

    Полное описание

    Sustainability in food and water : ann Asian perspective / ed. A. Sumi ; A. Sumi [et al.]. - Dordrecht : Springer Science+Business Media B.V., 2010. - on-line. - (Alliance for global sustainability bookseries, science and technology: tools for sustainable development ; 18). - URL: http://dx.doi.org/10.1007/978-90-481-9914-3. - ISBN 978-90-481-9914-3. - Текст : электронный.
    Рубрики:
    Environmental sciences
    Food science
    Agriculture
    Climatic changes
    Environmental toxicology
    Environmental pollution
    Environment
    Climate change
    Food science
    Waste water technology / water pollution control / water management / aquatic pollution
    Ecotoxicology
    Agriculture

    Доп. точки доступа:
    Sumi, A.\ed.\
    SpringerLink (Online service)

    http://dx.doi.org/10.1007/978-90-481-9914-3


    Держатели документа:
    Государственная публичная научно-техническая библиотека России : 123298, г. Москва, ул. 3-я Хорошевская, д. 17 (Шифр в БД-источнике (KATBW): -415597)

    Шифр в сводном ЭК: 56a6fa711bb82612c488fc6008e24e50



    Просмотр издания